PRZYSTAWKI
1. Wątróbka duszona / wino / karmelizowane jabłko/ tost 34 zł
2. Krewetki/ pomidor/ mleko kokosowe/curry/grzanka czosnkowa 42 zł
3. Tatar wołowy/ konfitowane żółtko, piklowane grzyby shimeji, czerwona cebula i grzanka czosnkowa 46 zł
4. Mule duszone/ białe wino/ pomidory/ cukinia/ czosnek/ pietruszka/ grzanka czosnkowa 49 zł
ZUPY
1. Consommé wołowo-drobiowe/ makaronem z lanego ciasta 22 zł
2. Żur/jajko mule/ ziemniaki puree/ boczek/ smażona biała kiełbasa 25 zł
3. Krem grzybowy/ śmietana/ paluszki grissini 25 zł
4. Krem z czerwonego buraka/ ser feta 22 zł
5. Krem pomidorowy z mozzarellą i bazylią 24 zł
SAŁATY
1. Sałatka cezar 41 zł
Składniki: sałata rzymska, kurczak, pomidor cherry, anchois, jajko, ser parmezan, majonez, musztarda, czosnek, ocet winny, estragon, grzanka.
2. Sałatka/ kozi ser/ piklowana dynia/ winegret malinowy 43 zł
Składniki: mieszanka sałat, ser kozi, granat, gruszka, pietruszka, malina, cukier, musztarda, mieszanka orzechów, grzanka
3. Sałatka/ wołowina/ pomidory suszone/ karczochy/ słonecznik/ tortilla z sosem mango-chilli 45 zł
Składniki: mieszanka sałat, wołowina, pomidor suszony, ketchup, ogórek, papryka, karczochy, słonecznik, tortilla, sos mango i jalapeno
DANIA GŁÓWNE
1. Pierś kaczki/ puree z batatów i wanilii/ groszek cukrowy/ kasztany/ sos czekoladowy 65 zł
2. Polędwiczka wieprzowa/ ziołowa chrusta/ pieczone ziemniaki/ fasolka szparagowa/ sos grzybowy 61 zł
3. Supreme z kurczaka kukurydzianego/ puree ziemniaczano-truflowe/ kalafior romanesco/sos serowy 59 zł
4. Rostbef wołowy/ mini placek ziemniaczany/ szparagi/ sos truflowy 127 zł
5. Placek ziemniaczany/ gulasz wieprzowy/ surówka z kiszonego ogórka i czerwonej cebuli 45 zł
6. Schab z kością sous-vide/ fondant ziemniaczany/ glazurowana mini marchewka/ sos tymiankowy 55 zł
7. Polędwica z dorsza/ risotto/ szpinak/ sos porowy 58 zł
8. Łosoś/ szparagi/ pietruszkowe puree/ smażona polenta 69 zł
9. Makaron Carbonara 39 zł
10. Makaron rigatoni / grzyby / parmezan 42 zł
11. Ryż arborio / nori / szpinak / sos serowy 46 zł
12. Grillowany seler / puree ziemniaczano pietruszkowe / warzywa gotowane / sos malinowy 44 zł
DESERY
1. Sernik / sos angielski 27 zł
2. Crème brûlée / gorące wiśnie 26 zł
3. Fondant czekoladowy / lody waniliowe 29 zł
4. Mus pistacjowy / beza / adwokat 29 zł
MENU DZIECIĘCE
1. Krem pomidorowy 15 zł
2. Rosół drobiowy z makaronem 15 zł
3. Panierowany filet z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki 32 zł
4. Placuszek ze śmietaną 28 zł
5. Spaghetti z sosem pomidorowym 22 zł
6. Naleśniki z serem i sosem czekoladowym 24 zł